top of page

Over ons

7-2_edited.jpg

Jules Vandekerckhove

4-4_edited.jpg

Wesley van Dyck

Jules is iemand met een heel zacht maar ijzersterk karakter. Altijd paraat voor een ander, dit met de intentie om het beste uit iemand te halen. Dankzij zijn zorgzame eigenschappen in combinatie met de wil om altijd vooruit te gaan en het beste van iets te maken zie ik in Jules een prachtige coach/atleet/persoon.

Als jeugdig topvoetballer heeft hij snel de klappen van de zweep leren kennen die topsport met zich mee brengt. Vanwege blessures en een brandend hart voor de wielersport maakte hij dan ook een gewaagde keuze om de wielerwereld binnen te stappen op late leeftijd.

Desondanks maakte Jules de afgelopen jaren fenomenale stappen als atleet waarmee hij velen hun mond deed open vallen. Voor mij is dit geen verrassing, Jules heeft een sterk gestel met een groot vermogen maar vooral is hij mentaal zo krachtig om altijd maar opnieuw er voor de volle 100% tegenaan te gaan. Succes word bereikt wanneer je iets echt wilt bereiken, dit besefte Jules al vanaf dag 1 op zijn “Specialized” fiets. 

Zoals je van een wielrenner kan verwachten behaalde hij ook feilloos zijn Master in Lichamelijke opvoeding & Bewegingswetenschappen (UGent). 

Met zijn theoretische achtergrond en zijn ervaring als topsporter alsook hier bovenop zijn persoonlijkheid, is Jules dan ook in mijn ogen de meest geschikte coach om het beste uit een sporter te halen! Laat je meegaan in Jules zijn eindeloze enthousiasme en kunde om jezelf vooruit te helpen als atleet in wat je ook bereiken wil!

Wesley zit al 14 jaar in de wielwereld, deze heeft dan ook weinig geheimen voor hem. In het begin van zijn carrière moest Wesley opboksen tegen renners die meer mature waren, hierdoor waren goeie resultaten niet evident. Als jonge renner reed Wesley verscheidene grote koersen, zat hij op de topsportschool wielrennen en genoot hij een deel van zijn opleiding in een frans ontwikkelingsteam. Ook klopte hij als nieuweling ene Mathieu Van Der Poel dit door zijn doorzettingsvermogen en ijzersterk karakter. De laatste jaren heeft Wesley een indrukwekkend palmares bij elkaar gereden. Zo was hij in het seizoen 2018-2019 profwielrenner bij Beat Cycling team, won hij in 2019 het eindklassement in de Beker van België en won hij de voorbije jaren al talrijke kermiskoersen.

 

Als persoon is Wesley iemand die er altijd voor je zal staan, beschikt hij over eindeloos veel kennis en zit hij vol met motivatie. Zijn kennis en motivatie zullen ervoor zorgen dat het beste in jezelf naar boven komt. Onlangs behaalde hij ook zijn trainersdiploma met verve. De combinatie van zijn kennis, ervaring, motivatie en bijscholing maakt van hem een uitmuntende coach/begeleider die je maar zelden zal tegenkomen.

Logo icoon.png
bottom of page